Catalog Produse

Produse & Servicii

CONEX INTRADE – peste 20 de ani de experienta si parteneriate de succes in industria romaneasca ca principal furnizor de tehnologie, materiale si echipamente cu aplicatii in domeniul de temperaturi inalte.

Suporti ceramici

Conex Intrade comercializeaza sistemele de prindere pentru elementele de incalzire electrice. Sistemele de prindere constau in suporti ceramici de diferite forme.
Suportii ceramici pot avea urmatoarele forme: placi de sustinere, carlige, discuri (pentru tuburile radiante), izolatori, capace, etc.

Caracteristici:

  • Rezistenta mecanica buna, datorata surplusului de alumina care ii confera materialului o structura densa.
  • Rezistenta electrica mare, obtinuta datorita continutului scazut de oxid de fier si metale alcaline in material.
  • Rezistenta la soc termic mare, datorata nivelului corespunzator de porozitate al materialului sau in unele cazuri adaugarii de oxid de magneziu.

Tipuri de suporti ceramici:

  • Suporti din alumino-silicati: materiale pentru temperaturi de pana la 1100 – 1200 °C. Aceste materiale au o rezistenta buna la soc termic si un continut de alumina mai mic de 50%.
  • Suporti din alumina: materiale pentru temperaturi de pana la 1300 °C. Aceste materiale au o rezistenta buna la soc termic, proprietati dielectrice excelente si un continut de alumina mai mare de 50%.
  • Suporti din cordierit: materiale care au in componenta oxizi de magneziu pentru temperaturi de pana la 1100 °C.  Aceste materiale au o rezistenta buna la soc termic si soc mecanic.