Catalog Produse

Produse & Servicii

CONEX INTRADE – peste 20 de ani de experienta si parteneriate de succes in industria romaneasca ca principal furnizor de tehnologie, materiale si echipamente cu aplicatii in domeniul de temperaturi inalte.

Materiale termoizolante

Izolatiile termice moderne pentru cuptoare industriale ca si pentru alte utilaje si echipamente care lucreaza la temperaturi medii si inalte reprezinta o componenta esentiala atat pentru realizarea unor economii importante de energie cat si pentru obtinerea unor parametri tehnologici eficienti si stabili.

Avantajele deosebite ale materialelor termoizolante moderne, cum ar fi: greutate si densitate foarte mica, conductivitate termica redusa, rezistenta mare la socuri termice si viteza gazelor, flexibilitate si reflexie inalta a temperaturii, usurinta la montaj, interventii si reparatii si nu in ultimul rand durata mare de viata in exploatare au condus la eliminarea, aproape in totalitate, a utilizarii materialelor clasice in majoritatea domeniilor industriale.

Luand in considerare costurile de energie actuale si de viitor, amortizarea investitiei se face in termen scurt tinand cont ca economia de energie, prin aplicarea materialelor termoizolante moderne, se situeaza intre 30 - 70%.

Toate materialele sunt fabricate in conformitate cu normele CE si certificatul de calitate ISO.

Mai jos sunt prezentate schematic cateva dintre avantajele materialelor termoizolante folosite de noi in modernizarea cuptoarelor industriale.