Catalog Produse

Produse & Servicii

CONEX INTRADE – peste 20 de ani de experienta si parteneriate de succes in industria romaneasca ca principal furnizor de tehnologie, materiale si echipamente cu aplicatii in domeniul de temperaturi inalte.

Electrovalve

Electrovalve tip VM-R

Electrovalvele VM-R sunt valve cu doua pozitii (inchis / deschis). Acestea se inchid si se deschid rapid, sunt de tip normal inchis.

Domenii de utilizare: introducerea/oprirea gazului in instalatii de ardere, pe conductele de aer si/sau gaz in cazul arzatoarelor.



Electrovalve tip VM-L

Electrovalvele VM-L sunt valve cu doua pozitii (inchis / deschis). Acestea se inchid rapid si se deschid lent, sunt de tip normal inchis.

Domenii de utilizare: introducerea/oprirea gazului in instalatii de ardere, pe conductele de aer si/sau gaz in cazul arzatoarelor.



Electrovalve tip WBV-2S

Electrovalvele WBV-2S sunt folosite pentru a controla debitul de aer din instalatiile cu presiune scazuta. Controlul debitului se face prin rasucirea surubului de la bobina.

Domenii de utilizare: controlul debitului de aer rece (minim/maxim) in instalatiile industriale. Debitul minim si maxim poate fi ajustat separat.



Electrovalve de protectie TESE

Electrovalvele TESE sunt dispositive de protectie, acestea au rolul de a elibera suprapresiunea creata de explozia la arzator prin aprindera amestecului de aer cu combustibil.
Aceasta explozie poate cauza intoarcerea flacarii pe conducta de gaz punand in pericol muncitorii si avariind instalatia de gaz.